Haberler


haber
15 Aralık 2016

19 Kasım 2016 tarihinde yapılan TABGİS'in 20. Olağan Genel Kurulu’nun ardından Tüzük gereği toplanan Yüksek İstişare Kurulu, kendi içinde görev taksimi yaparak çalışma programını başlattı. Toplantıda Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı’na Ahmet Doğan Kaman, Başkan Yardımcılığı’na Mustafa Çüngüşlügil, Kurul Sekreterliği’ne ise Ferhan Ademhan Seçildi.

Oy birliği ile alınan karardan sonra bir açıklama yapan Eski Başkan Atıf Ketenci seçilen arkadaşlarını tebrik ederek şu açıklamada bulundu: “Sayın Kaman, Sektörümüz ve TABGİS’in duayen bir ismidir. Bu bağlamda geçmişte sektörümüze çok yararlı hizmetleri vardır. Önümüzdeki dönemde arkadaşlarımın Yönetim Kurulumuza istişari konularda, çok yararlı ve iddialı hizmetler vereceğine inanıyorum. Buna hepimizin de ihtiyacı olduğunu biliyorum. Tüzüğümüz gereği yılda iki kere toplanması gereği olan kurulumuz, içinde bulunduğumuz zor şartlar nedeniyle 2 ayda bir toplanma konusunda prensip kararına varmıştır. Toplantılarımıza Yönetim Kurulu’nu temsilen iki arkadaşımız da katılarak gündemlerimizi daha enerjik ve yararlı hale getirmeye çalışacağız, sektörümüze ve sendikamıza hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle arkadaşlarımıza başarılar dilerim.”

Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı’na seçilen Doğan Kaman ise yapılan seçimin tüm TABGİS camiasına ve sektörümüze hayırlı olması temennisinde bulundu.

 
 
© 2019 Her hakkı saklıdır. Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası