Haberler


haber...haber...
1 Aralık 2010

Sendikamızın 27-28 Kasım 2010 Tarihlerinde İstanbul Kalyon Otel'de gerçekleşen 18. Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Başkanlık görevini 10 yıldır büyük başarılarla ve çok önemli katkılarla sürdüren Atıf Ketenci yerini Ferruh Temel Zülfikar'a bıraktı. Genel Kurul görüşmeleri sırasında 17. Dönem Faaliyet Raporunu aktaran Atıf Ketenci bu konuşmasının sonunda yeniden aday olmayacağını açıkladı.

 

Kısa bir süre önce Kars Kafkas Üniversitesi'nden Fahri Doktora ünvanı alan İsmail Aytemiz de TABGİS'in Genel Kurul görüşmelerine katılarak Atıf Ketenci'ye bir plaket verdi.

Görüşmelerin ikinci günü yapılan Sendika Organlarının seçim sonuçları bugün kesinleşti. Sendikamızın 18. Dönem Yönetim Kurulu ile diğer organlara seçilen üyelerimizin tam listesi için lütfen linke tıklayınız. Sendika Organları Listesi.pdf

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin hemen ardından yapılan ilk Yönetim Kurulu Toplantısında Genel Başkanlığa Ferruh Temel Zülfikar seçilirken, Hasan Sevilir ve Murat Bilgin Başkan Vekilliğine, Metin Alkan Muhasip Üyeliğe seçilmiştir. Dokuz kişiden oluşan TABGİS Yönetim Kurulu'nda ayrıca Mehmet Şüküroğlu, Saadettin Özgür Şahinoğlu, Rafet Özsoy, Tamer Sözbir ve Serhan Burak Köse bulunuyor.

17. Dönem dahil üç dönem boyunca Genel Başkanlık görevini yürüten Atıf Ketenci'nin veda konuşması için lütfen linke tıklayınız. Atıf Ketenci'nin Konuşması.pdf

© 2019 Her hakkı saklıdır. Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası