Haberler


TABGİS İZMİR AKARYAKIT BAYİLERİ TOPLANTISI
10 Şubat 2010

TABGİS 2012 Yılının İlk Toplantısını İzmir’de Gerçekleştirdi
Geçtiğimiz yılı  Antalya toplantısıyla noktalayan TABGİS,  2012 yılında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.   8 Şubat’ta İzmir Kaya Termal Otel’de düzenlenen toplantıya İzmir ve çevre illerde faaliyet gösteren bayiler yoğun ilgi gösterirken, toplantıda sektörün gündemindeki önemli konular masaya yatırıldı.
TABGİS İzmir İl Temsilcisi Galip Atar’ın yönettiği toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Ferruh Temel Zülfikar, sendikal faaliyetlerini ve elde ettikleri sonuçlara değinerek ayrıca gündemin çözüm bekleyen önemli konularından kaçak ve hileli akaryakıtın bertaraf edilmesi için ilgili bakanlıklar nezdinde bulundukları temaslar hakkında bilgi verdi.  Genel Başkanın ardından toplantıya konuşmacı olarak katılan; EPDK Petrol Piyasası Dairesi Başkanı Taner Mutlu, TSE İzmir EX Laboratuarı Müdürü Tacettin Akgün, Bilim, San. ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü Ölçü ve Ayarlar Servisi Sorumlusu Alper Marasalı, İzmir Büyük Şehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Sibel Çoban ile TABGİS Hukuk Danışmanı Avukat Aykut Aydoğan yaptıkları sunumlar ve cevapladıkları sorular ile bayileri bilgilendirdiler.
Toplantının ağırlıklı konusunu kaçak ve hileli akaryakıt sorunu oluştururken, bayiler başta EPDK yetkilileri olmak üzere 10 numara yağ,  rafineri fiyatının altında yapılan satışlar gibi oluşumların neden olduğu haksız rekabetin acil olarak önlenmesi talebinde bulundular. Yaklaşık dört saat süren toplantıda TABGİS Genel Başkanı Ferruh Temel Zülfikar konuşmacılara birer plaket takdim etti.
© 2019 Her hakkı saklıdır. Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası