Haberler


ATO'dan Enerji Bakanı Fatih Dönmez'e Ziyaret
13 Ağustos 2018

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetimi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti. ATO Başkanı Gürsel Baran’la birlikte Oda Yönetim ve Meclis üyelerinden oluşan heyet Bakan Dönmez’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

ATO heyetinde bulunan meclis üyesi ve aynı zamanda TABGİS Genel Başkanı Ferruh Temel Zülfikar yapılan görüşme sırasında Bakan Dönmez’e sektörel güncel konulardan bayi kârlarının yetersizliği ile elektronik satışlardaki yüksek iskontoların bayilere verdiği zararı aktardı.

Zülfikar, hem ülkemizin hem de sektörümüzün şu anda içinde bulunduğu zorluklardan sağduyu ile çıkılacağına inandıklarını belirterek, sektör adına dağıtım paylarında yaşanan ve başa çıkılması son derece güç bir hale gelen kârlardaki erimenin telafisi ile bayi maliyetlerinde büyük bir yük haline dönüşen elektronik satışların düzenlenmesi konularında Bakanlığın da ilgilerini beklediklerini dile getirdi.  

ATO heyetinin ziyareti sırasında Bakan Dönmez’e bir de plaket sunuldu. Diğer Oda temsilcilerinin de görüş ve dileklerinin aktarılmasının ardından ziyaret son buldu. 

© 2019 Her hakkı saklıdır. Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası