Haberler


Erteleme
12 Temmuz 2011

1/7/2011 tarihi itibariyle yürürlüğe giren otomasyon sistemi kapsamında, gerek montajların devam etmesi gerekse içinde bulunduğumuz mevsim dolayısıyla tarım sektörünün artan ihtiyacının karşılanabilmesi için sadece köy pompası ve tarımsal satış amaçlı tankerler adına EPDK’dan bulunduğumuz ek süre talebi kabul edilmiştir.

Buna göre;
1)    Bayilik lisansına kayıtlı sabit köy pompası veya tarımsal satış amaçlı tankerlere otomasyon sistemi kurulumu 30/09/2011 tarihine kadar uzatılmıştır.
2)    15/6/2011 tarihinden itibaren; bayilik lisansından sabit köy pompası ve/veya tarımsal satış amaçlı tankerlerini çıkaranlar ile henüz başvuru işlemi tamamlanmayan bayilerin bu işlemleri Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca resen iptal edilecektir. Bu konuda resen yapılacak iptal işlemleri EPDK’ya 15/7/2011 tarihine kadar ulaşan başvuruları da içerecektir.
3)    Sabit köy pompası ve/veya tarımsal satış amaçlı tankerlerinin lisanstan çıkarılmasına ilişkin yapılan başvurularının yine de işleme tabi tutularak  bu eklentilerin bayilik lisansından çıkarılmasını isteyen bayilerin ise, bu husustaki taleplerini 01/08/2011 tarihine kadar EPDK’ya yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir. 
© 2019 Her hakkı saklıdır. Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası