Haberler


haber
8 Mart 2017

30 Mart-2 Nisan 2017 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 13. Petroleum İstanbul Fuarı’nın basın toplantısı Shangri-La Bosphorus Oteli’nde düzenlendi. Toplantıya,  Enerji Yayın Grubu Başkanı Sertaç Komsuoğlu, Enerji Fuarcılık A.Ş. CEO'su Mustafa Akıncı, TABGİS Başkanı Ferruh Temel Zülfikar ve PÜİS Başkanı İmran Okumuş katıldı.

“Fuar, Sektörün Büyümesi Açısından Önem Taşıyor”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Enerji Fuarcılık A.Ş. CEO'su Mustafa Akıncı, fuarın sektörün büyümesi ve ilerlemesi açısından önemli bir görev üstlendiğine dikkat çekti.

“Fuarın Kuruluşundan Bu Yana Sendikalarımızın Desteği Büyük”

Enerji Yayın Grubu Başkanı Sertaç Komsuoğlu ise yaptığı konuşmada fuarın kuruluşundan bu yana TABGİS ve PÜİS'in büyük desteğini gördüklerini ifade etti. Komsuoğlu, fuarın akaryakıt piyasasının yansıması olduğunu belirtti ve Petroleum İstanbul’un piyasanın kurallı, disiplinli ve rekabetçi bir piyasa olması yolunda büyük emeği ve katkısı olduğunu vurguladı.

“Fuarda Bayilerle Buluşacağız”

TABGİS Başkanı Ferruh Temel Zülfikar, fuarın özellikle akaryakıt ve LPG sektörlerinin tüm paydaşlarını biraraya getirmesi açısından önemli olduğuna dikkat çekti.

“Fuardaki Paylaşımlar Önemli”

PÜİS Başkanı İmran Okumuş, fuardaki paylaşımların çok önemli olduğunu ve sektöre katkı sağlayacağını belirtti.

Büyük Bayi Buluşması Gerçekleşecek 

Fuarda 1 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’te Büyük Bayi Toplantısı düzenlenecek. TABGİS Başkanı Ferruh Temel Zülfikar, PÜİS Başkanı İmran Okumuş ve EPDK temsilcilerinin konuşmacı olarak katılacakları toplantıda sektörün ve bayilerin sorunları derinlemesine tartışılacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak. 

© 2019 Her hakkı saklıdır. Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası