Haberler


haber...haber...
25 Kasım 2013

Sendikamızın 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı 23 Kasım 2013 tarihinde İstanbul Marriott Asia Otel’de gerçekleştirildi.  

 

Genel Kurul’da 18. Dönem faaliyet raporunu aktaran Genel Başkan Ferruh Temel Zülfikar’ın konuşmasının ardından diğer gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemin 16. Maddesinde yer alan sendika organlarının seçimi yapıldıktan sonra toplantı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

Seçim sonuçlarına göre TABGİS’in 19. Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Ferruh Temel Zülfikar

Hasan Sevilir

Murat Bilgin

Mehmet Şüküroğlu

Metin Alkan

Rafet Özsoy

Serhan Burak Köse

Tamer Sözbir

Galip Atar

TABGİS Yarım Asrı Geride Bıraktı

19. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın yapıldığı günün akşamında TABGİS 50. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Sendikanın 50 yıllık tarihinin anlatıldığı tanıtım filminin konuklara izletilmesiyle başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Ferruh Temel Zülfikar, 50. Yılın her kuruluşun tarihinde çok anlamlı bir yeri olduğunu belirterek, üyelerin verdiği güvenle ülkeye ve sektöre değer katmaya devam edeceklerini söyledi.

TABGİS’in 50. Yıl kutlama törenine, T.B.M.M. Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi ve aynı zamanda TABGİS üyesi Hüseyin Filiz, Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcısı Omer Koca, EPDK 2. Başkanı Mustafa Yılmaz, EPDK Kurul Üyeleri ve Daire Başkanları, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Şekip Avgadiç, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Mustafa Kemal Karabayır, TSE Bölge Müdürü Mehmet Hüsrev,  TSE Hizmet Belgelendirme Grup Başkanı Koray Özatay, Sektörel basından Enerji Petrol&Gaz Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Komsuoğlu, ulusal basın kuruluşları ile Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği (EGAD) temsilcileri, ana dağıtım şirketleri ve sektörel sivil toplum örgütlerinden üst düzey yetkililer ile TABGİS üyeleri katıldı.

ENBE Orkestrasının sahne aldığı gecede sendika üyelikleri 30 ile 50 yıl arasında olan TABGİS üyelerine birer anı plaketi sunuldu. TABGİS’in  15,16 ve 17. Dönem Başkanlığını yürüten Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Atıf Ketenci, 13. Dönem Genel Başkanı Sinan Orhon ve Genel Başkan Ferruh Temel Zülfikar birlikte 50. Yıl Pastası’nı keserken, genel kurul alanında kurdukları sergiyle organizasyonda yer alan TEKSER, MEPSAN, PETES Makine, TURPAK ve TORA PETROL’ün temsilcilerine de günün anısına  birer plaket sunuldu.   

© 2019 Her hakkı saklıdır. Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası