Haberler


Toplantı...
20 Haziran 2014

Sendikamıza temsilcilerimiz aracılığıyla çeşitli illerden gelen talepler doğrultusunda akaryakıt bayilerinin hem güncel konularda bilgilendirilmesi hem de yeni dönemde intifa anlaşmaları konusunda bayilerin sorularının cevaplandırılması amacıyla bir dizi faaliyet toplantısı gerçekleştirildi.
Giresun ve Malatya merkez alınarak düzenlenen faaliyet toplantılarına toplam 14 ilden katılan akaryakıt bayileri yoğun ilgi gösterdiler.
Mayıs-Haziran toplantılarının ilki 27 Mayıs 2010 tarihinde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlendi. Organizasyonu ÇTSO tarafından yapılan toplantıya TABGİS heyeti katılarak bayileri sektörel güncel konular hakkında bilgilendirdiler. 
Daha sonra 2 Haziran 2010'da Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nın 15 no'lu Meslek Komitesi ile ortaklaşa düzenlenen toplantıya, Genel Başkanımız Atıf Ketenci, başkan vekillerimiz Hasan Sevilir, Murat Bilgin,  İl Temsilcimiz Gökhan Kara, Genel Sekreterimiz Tuluğ İlem Yeşilbağ ve Hukuk Danışmanımız Avukat Aykut Aydoğan katıldı. Toplantının açılış konuşması Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Kur.Üyesi Sayın Kenan Tatlı tarafından gerçekleştirildi.
İzleyen hafta 9 Haziran 2010'da bu defa Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Malatya İl Temsilcimiz Sadi Ergül katılırken, açılış konuşması Oda Başkanı Sayın Hasan Hüseyin Erkoç tarafından yapıldı. 
Düzenlenen toplantılarda Genel Başkanımız Atıf Ketenci ve Başkan Vekilimiz Hasan Sevilir, sektörel güncel konulardan 10 Numara Yağ Sorunu, Mesafe Tahdidi, İntifa Anlaşmaları, Akaryakıt Üzerindeki Yüksek Vergiler ve Piyasaya Yansımalarıyla ilgili konularda bayileri bilgilendirerek bu yöndeki sorularını yanıtladılar.
İntifa Anlaşmalarıyla ilgili konularda Genel Sekreter Tuluğ İlem Yeşilbağ ve Avukat Aykut Aydoğan birer sunum yaparak hem kararın alınış süreci hakkında hem de özel hukuka yansımaları hususunda bilgilendirmede bulundular. Ayrıca, başkan vekilimiz Murat Bilgin sektörü ilgilendiren TSE Standartları hakkında açıklamalarda bulunarak katılan bayilerin sorularını yanıtladı.
© 2019 Her hakkı saklıdır. Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası